Categorie├źn
Nieuws

Wees er snel bij

Belangrijk bericht voor onze deelnemers en bezoekers! Voor iedereen die overweegt een chalet of een kampeerplaats te boeken voor uw verblijf tijdens ons RC powerboat event(13 t/m 16 april) adviseren wij u om dit op korte termijn te doen. De chalets en kampeerplaatsen zijn tot vrijdag 27 januari gereserveerd voor boeking voor deelnemers van het Powerboat Event. Daarna worden ze ook vrijgegeven voor reguliere gasten van de Kurenpolder en gaan hun dynamische prijs in. Dus wil je zeker zijn van een chalet of kampeerplaats voordat de prijzen stijgen en overige gasten ook kunnen boeken reserveer dan nu uw verblijf via info@kurenpolder.nl onder vermelding van Powerboat Event. Of bel met +31162-402787.

Wil je deelnemen aan het buffet zaterdagavond? Geef dat dan direct bij je boeking, want ook daar geldt vol=vol.

Heb je je nog niet ingeschreven als deelnemer? Doe dat dan via deze pagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *