Even voorstellen

Als je wilt weten wie wij zijn kun je dat hier allemaal vinden. Heb je een vraag aan iemand? Stel die dan vooral via het contactformulier of op de Facebook pagina.

Paul Papenhove –

Paul Papenhove uit Dordrecht. Ik ben 48 jaar oud, getrouwd en heb 2 kinderen. Sinds 2008 ben ik actief met RC powerboten. Begonnen met alleen electro boten, maar ondertussen nagenoeg helemaal over op benzine boten. Mijn voorkeur kwa boten gaan uit naar mono’s al heb ik ondertussen ook andere modellen in mijn bezit.

Erik Giezen –

Lex Burgers –

Frans Kooiman –

Hey, leuk dat je op onze website komt kijken. Zoals gezegd is mijn naam Frans Kooiman. Ik ben momenteel 39 jaar oud, woon in Hendrik Ido Ambacht, getrouwd en vader van 2 kids. Vroeger toen ik jong was reed ik voornamelijk met rc auto’s maar nog geen modelbouw. Dat is pas in 2009 begonnen. Eerst nitro auto’s, toen elektro en sinds 2011 verslingerd aan de rc powerboats. Ruim 10 jaar later bouw ik zelf mijn boten en probeer ik steeds weer netter en vernieuwender te bouwen. Mijn “handelsmerk” is “anders dan anders”. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Mijn voorkeur gaat uit naar cats en hydro’s maar een goed gebouwde mono kan ik ook zeker waarderen.