Categorieën
Nieuws

BELANGRIJK!

!!! BESTE POWERBOATERS OPGELET !!!

Hierbij een belangrijke mededeling voor iedereen die deel gaat of wil nemen en/of een bezoek wil brengen aan het RC Powerboat Event te Hank in oktober 2022.

Door onvoorziene problemen op het gebied van veiligheid zijn wij als organisatie genoodzaakt de vaardagen te verschuiven van oorspronkelijk vrijdag, zaterdag en zondag naar donderdag, vrijdag en zaterdag. De zondag kan en zal er NIET worden gevaren tenzij de situatie op het water anders toelaat. De datums zijn nu dus donderdag 13 t/m zaterdag 15 oktober 2022.

Vanzelfsprekend vinden wij dit bericht ook erg vervelend maar hopen we met de verschuiving een pleister op de wond te kunnen plakken en een aanvaardbaar alternatief te kunnen aanbieden. In overleg met De Kurenpolder is afgesproken dat er kosteloos een dag eerder al gebruik gemaakt kan worden van reeds geboekte chalets en/of kampeerplaatsen.

We hopen het natuurlijk niet maar mocht de verschuiving reden voor je zijn om deelname voor oktober te annuleren, dan kan dat kosteloos bij zowel De Kurenpolder als RC Powerboat Events. Uiteraard zien we je dan graag op het eerst volgende Event weer tegemoet.

We begrijpen dat dit bericht vrij kort dag is maar vertrouwen op jullie begrip voor de keuze die er gemaakt is. Mochten jullie toch vragen en/of opmerkingen hebben, kun je die per mail richten aan info@rcpowerboatevents.nl.

Bedankt voor jullie begrip en medewerkering. Wij hebben er alsnog mega veel zin in en zien jullie graag in Hank!

Met vriendelijke groet,
Het Team
Stichting RC Powerboat Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *