Inschrijven/Sign in RC Powerboat Events vaardag najaar 2025

Schrijf je nu in voor de RC Powerboat Events vaardag te Hank op 13 oktober 2024

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam/Name
Ik kom graag deelnemen met
LET OP! de kosten voor deelname zijn excl. toegang tot De Kurenpolder. Deze zijn €3,50 tot 13 jaar en €5,50 voor 13jr en ouder.
Wilt u eventueel deelnemen aan een á la carte diner op zondagavond? (op eigen rekening)
Bij voldoende interesse geven wij dit door aan De Kurenpolder met de vraag tafels te reserveren. Het inlopen is dan tussen bepaalde tijden en á la carte. De kosten voor uw diner zijn voor u zelf.
Geselecteerde waarde: 0
Indien u met meer dan 1 persoon komt, graag even de slider gebruiken om aan te geven met hoeveel personen u deel wilt nemen aan het buffet.
Verklaart bij deze dat hij/zij bij deelname aan dit evenement persoonlijk aansprakelijk is voor eventuele schade veroorzaakt door technische gebreken en/of onjuiste handelingen of stuurfouten van zijn/haar modelboten. Verklaart tevens in het bezit te zijn van een geldige WA verzekering. Goede nota heeft genomen van, en zich zal houden aan de spelregels van RC Powerboat events en de gedragsregels van de Kurenpolder. Verklaart tevens akkoord te gaan en hiermee toestemming te verlenen aan Stichting RC Powerboat Events om gemaakt beeldmateriaal (foto en video) te publiceren op haar social media accounts alsook de website. en verklaart tevens op de hoogte te zijn van de toegangskosten tot het terrein van De Kurenpolder.
Wis handtekening
Nieuwsbrief