Vaardagen & Events


4 t/m 7 april 2024 organiseren we wederom een groots evenement op het terrein van recreatiepark De Kurenpolder te Hank. Zij stellen hun water en terrein wederom ter beschikking waardoor we op 2 vaarplekken een “circuit” uit zullen zetten. 1 deel (zone A) zal voor brandstofboten zijn en de andere voor elektro (zone B).
Op beide vaarlocaties zullen de noodzakelijke voorzieningen aanwezig zijn zoals stands om de boten tijdelijk te stallen voor klein sleutelwerk, inschakelen en aftapen en/of droogtrekken. Tevens zal er bij de elektro locatie de mogelijkheid zijn om accu’s te laden.

Varen
Er kan op onderstaande dagen tussen de aangegeven tijden met zowel elektro, brandstof, nitro als turbine worden gevaren.
Donderdag 4 april – 12.00u-16.30u
Vrijdag 5 april – 10.00u-18.00u
Zaterdag 6 april – 10.00u-18.00u
Zondag 7 april – 10.00u-15.30u

Boekingen voor een verblijf of kampeerplaats gaan via De Kurenpolder middels info@kurenpolder.nl of tel. 0162 402 787. Meer info check https://www.kurenpolder.nl

Inschrijven
Door vooraf al in te schrijven help je ons enorm. Hierdoor kunnen wij goed inschatten hoeveel deelnemers er komen en kunnen we de juiste voorzieningen verzorgen om het evenement zo goed als mogelijk te laten verlopen. Als blijk van dank hiervoor krijg je door je online inschrijving een kleine korting t.o.v. inschrijven tijdens het Event.
Nog een groot voordeel is dat wij vooraf de receptie op de hoogte kunnen brengen van je komst waardoor je vrijwel direct door kunt rijden zonder entree te moeten betalen. Inschrijven loont dus absoluut.

Het event bezoeken
Aan een bezoek zonder deelname zitten helaas geringe kosten vast. De Kurenpolder hanteert een toegangsprijs voor het terrein. Momenteel zijn de prijzen €3,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Voor kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen zal er € 5,00 p.p. worden gerekend.

Buffet
Net als afgelopen jaar zal De Kurenpolder weer een buffet organiseren op zaterdagavond. Dit zal volledig vanuit De Kurenpolder georganiseerd worden waardoor hiervoor apart een factuur met betaalverzoek komt als je hieraan wilt deelnemen. De kosten zullen ca. €25,00 p.p. bedragen. Indien je op het inschrijfformulier bij ons aangeeft dat je hieraan wilt meedoen, geven wij je gegevens door aan De Kurenpolder. Zij nemen daarna contact op (per mail). LET OP! net als afgelopen jaar zijn de plekken voor deelname gelimiteerd. Dus wacht niet te lang met doorgeven.

Loterij
Ook dit jaar zal RC Powerboat i.s.m. haar sponsoren direct na het buffet op zaterdagavond een loterij verzorgen waarbij zeer mooie prijzen te winnen zullen zijn. De kosten voor deelname zijn €5,00 per lot met een maximum van 20 loten per persoon. Kun je niet aanwezig zijn bij de trekking? Geen probleem. Dan sturen wij de gewonnen prijzen gewoon naar je op. De verzendkosten zijn dan wel voor de winnaar.

Commercie
Tijdens het Event zullen er meerdere winkeliers aanwezig zijn zoals Toemen modelbouw en Saarberg modelbouw. Hier kun je van alles kopen op het gebied van RC powerboats. Van de kleinste onderdelen tot compleet vaarklare boten. Naast de winkeliers zien we ook ieder jaar dat er veel particulieren zijn wie boten en onderdelen te koop aanbieden. Dus mocht je interesse hebben om met de hobby te beginnen of ben je op zoek naar uitbreiding van je hobby is dit absoluut je kans en dus een bezoek meer dan waard.

* Prijzen voor deelname bij vooraf inschrijven liggen lager dan bij aanmelden ter plaatse. De kosten voor inschrijving op locatie zullen zijn:

1 dag: € 17,50
2 dagen € 35,00
3 dagen € 47,50
hele weekend € 60,00

Vogelvlucht over De Kurenpolder (Zone A en B)